Ultimele informatii

Alfa 8C Spider in Romania, prin AutoItalia Group

0 comments

Alfa 8C Spider, una dintre cele mai exclusiviste maşini din toate timpurile, va fi prezentată în noul showroom Alfa Romeo din complexul City Gate
Din luna mai, cu ocazia inaugurării noului showroom Alfa Romeo din complexul City Gate, România se va număra printre puţinele ţări din lume care vor avea privilegiul de a prezenta şi comercializa unul dintre cele mai exclusiviste şi râvnite autoturisme produse vreodată: Alfa 8C Spider, versiunea cabrio a nu mai puţin celebrei Alfa 8C Competizione.
Produsă în doar 500 de unităţi şi dedicată celor mai pasionaţi colecţionari, 8C Spider este un supercar pursânge, în cel mai profund spirit Alfa Romeo. Considerată de foarte mulţi drept cea mai frumoasă maşină a zilelor noastre şi înzestrată cu un timbru sonor specific, inconfundabil, 8C Spider desăvârşeşte trio-ul decapotabilelor italiene spectaculoase, deschis de Giulietta Spider a anilor ’50 şi de celebra Duetto condusă de Dustin Hoffman în filmul The Graduate in 1967, şi marchează într-un mod inedit centenarul mărcii italiene, sărbătorit anul acesta.
Pentru a sublinia şi mai mult caracterul exclusivist al modelului şi pentru a confirma autenticitatea unui astfel de obiect de colecţie, casa din Milano a ales să inscripţioneze plăcuţele de înmatriculare ale fiecărui exemplar. În România, la City Gate – Bucuresti, va fi prezentat modelul cu numărul 150, în versiunea de culoare Rosso Competizione, un propulsor V8 de 4.7 l 450 CP, cutie automată în 6 trepte şi atributul de a atinge 100 km/h în doar 4,4 secunde.
Preţul stabilit de producător este de aproximativ 220 000 Euro, cu taxe incluse.

Da mai departe